dinsdag 21 augustus 2012

Real Time Open Design: snel en succesvol innoveren!

Als dit bericht geen beeld bevat klik dan hier om het bericht te openen via de browser.
 
Real Time Open Design: snel en succesvol innoveren!

Op 28 september 2012 biedt de Open Design Aanpak aan iedereen die een idee 'op de plank' heeft liggen de mogelijkheid om in 1 dag alle relevante informatie te verzamelen en partners te vinden om dit idee 'naar de markt' te brengen. Dit kan door met experts het idee door te nemen in '15 minuten gesprekken', maar ook door intensief aan de workshops deel te nemen. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die al lange tijd aan een idee werkt, maar bij gebrek aan kennis, kontakten, tijd en geld nog geen kans heeft gezien om het zelf naar de markt te brengen. Maar ook voor dienstverleners/adviseurs die een bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van de ideeën.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
Tijd
Programma onderdeel
09.30
Ontvangst met koffie of thee.
10.00
Toelichting op het programma: Arnoud Muizer
10.15
Het succes van de Open Design Aanpak: Hans Kamphuis De Open Design Aanpak heeft vanaf de lancering begin 2011 reeds geleid tot 3 marktintroducties en 3 nieuwe bedrijven rondom nieuwe producten.
10.30
t/m
17.00
De hele dag zijn er sessies van 15 minuten waarin concept-aanbrengers hun concept 1 op 1 kunnen bespreken met o.a.:
- octrooideskundigen
- ontwerpers
- prototypebouwers
- marketing deskundigen
- marktonderzoekers
- subsidiologen
- licentie deskundigen
- juristen
- communicatie adviseurs
Na elk gesprek is het concept dichter bij realisatie. De experts zijn allen lid van de Open Design Business Club, het kennisnetwerk van de Open Design Aanpak.
10.30
Workshop Industrieel Eigendom.
Nader in te vullen
Workshop Marktonderzoek.
Panteia/IPM
11.30
Workshop Business-case opstellen. Open Design Aanpak
Workshop Subsidies.
Flynth
12.30
Lunch en tafelsessies
13.00
Workshop Industrieel Eigendom.
Patent Punt
Workshop Marktonderzoek.
Panteia/IPM
14.00
Workshop Business-case opstellen. KplusV
Workshop Subsidies
Flynth
15.00
Product Dating: Deel je concept met anderen, een nieuwe manier van co-creatie. Elke concept-aanbrenger kan zijn eigen concept door anderen laten beoordelen. Onder leiding van moderatoren worden de concepten door iedereen voorzien van commentaar en suggesties.
16.00
Product Search: Presenteer je concept en vindt partners voor samenwerking. Tien concept-aanbrengers kunnen hun concept presenteren en partners zoeken. Onder leiding van Hans Kamphuis worden 'ontwikkelteams' gevormd.
17.00
Afsluitende borrel

Locatie
Open Design Garage, Rokkeveenseweg 49 (in routeplanner: 46), 2712 PJ Zoetermeer

Datum

28 september 2012, van 09.30 - 18.00 uur

Investering

- Concept-aanbrengers betalen € 100,-- (excl. BTW)
- Dienstverleners/adviseurs betalen € 250,-- (excl. BTW),
- Leden van de Open Design Business Club hebben gratis toegang.

Concept-aanbrengers kunnen hun concept aan de aanwezige experts ter advies voorleggen, het concept in de Product Dating sessie laten beoordelen of tijdens de Product Search plenair presenteren.

Concept-aanbrengers kunnen een afspraak maken met Hans Kamphuis en Arnoud Muizer van de Open Design Aanpak om de mogelijkheden van realisatie na te gaan en de hulp die zij hierbij kunnen bieden.

Dienstverleners/adviseurs krijgen de gehele dag 1 tafel en 2 stoelen tot hun beschikking en kunnen eigen presentatiemateriaal meenemen.

Lunch, koffie, thee en borrel zijn inclusief de deelnamekosten.

Aanmelden
Aanbrengers van concepten kunnen zich aanmelden bij hans@opendesignaanpak.nl. Bij de aanmelding vermelden: Naam / bedrijf / adres / en het concept. Na ontvangst van € 119,-- (incl. BTW) op rekeningnummer 4200353 t.n.v. Open Design Aanpak BV, onder vermelding van '28 september 2012', stuurt de Open Design Aanpak een factuur.

Dienstverleners/adviseurs kunnen zich aanmelden bij hans@opendesignaanpak.nl. Naam / bedrijf /adres / en de aan te bieden dienst/advisering. Na ontvangst van € 297,50 (incl. BTW) op rekeningnummer 4200353 t.n.v. Open Design Aanpak BV, onder vermelding van '28 september 2012', stuurt de Open Design Aanpak een factuur.

Klik hier om geen berichten meer te ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten