vrijdag 1 juni 2012

Nieuwsbrief: 1 jaar Open Design Aanpak

Als dit bericht geen beeld bevat klik dan hier om het bericht te openen via de browser.

 

1 jaar Open Design Aanpak

Open Design Zomer Borrel
Omdat de Open Design Aanpak 1 jaar operationeel is organsieren wij op 15 juni a.s. de Open Design Zomer Borrel.

Wij presenteren dan de eerste producten die via onze aanpak op de markt zijn gebracht en de producten die dit najaar op de markt komen.

Bovendien kan iedereen die een concept ‘op de plank’ heeft liggen, of met een conceptontwikkeling niet verder kan komen, dit bij ons aanmelden. In het programma wordt dan tijd ingeruimd om een selectie van deze concepten middels onze Product Dating sessie te behandelen. Aanmelden kan via: hans@opendesignaanpak.nl.

Aanvang: 15.00 uur. Lokatie: Open Design Garage, Rokkeveenseweg 49, 2712 PJ Zoetermeer.

Kennisfestival 2012 | Delft
Graag nodigen wij je uit om op woensdag 13 juni naar het 9e Kennisfestival te komen. Dit jaar is het thema: ‘Kennis in overvloed’.

Net als voorgaande jaren, bruist het Kennisfestival van nieuwe trends, kennis en ideeën. Stel je programma samen en ontmoet mensen die je netwerk verrijken want het Kennisfestival staat garant voor boeiende sprekers, inspirerende workshops, discussie, innovatieve producten en creatieve sessies.

Kijk hier voor het totale programma.

De Open Design Aanpak verzorgt een van de workshops met een Product Dating sessie rondom 3 nieuwe concepten.

Wil jij ook nieuwe kennis opdoen? Meld je dan nu aan op www.kennisfestival.net

Real Time Open Design Event
Op 4 juli a.s organiseert de Open Design Aanpak in samenwerking met de Kamer van Koophandel Amsterdam en TNO het Real Time Open Event. Hiervoor zoeken wij ideeën/concepten/ontwerpen die ingezet kunnen worden in de totale voedselproductieketen. Na afloop van het event is duidelijk of het concept waarde heeft voor de keten en kans maakt in de markt. Aanmelden bij hans@opendesignaanpak.nl.

Klik hier om geen berichten meer te ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten