dinsdag 14 februari 2012

Nieuwsbrief Open Design Aanpak

De Open Design Aanpak heeft succes
Open Design Business Club

De Open Design Business Club bestaat uit adviesbureaus en investeerders die ondernemingen helpen om hun nieuwe concepten sneller en succesvoller naar de markt te brengen. Inmiddels hebben zich bijna 40 bureaus en investeerders aangesloten.

Op www.opendesignaanpak.nl staan de activiteiten en de dienstverlening nader toegelicht; geïnteresseerden kunnen contact opnemen met hans@opendesignaanpak.nl.

Bijeenkomst Open Design Business Club
Op 17 februari a.s. komen de leden weer bijeen om nieuwe concepten te bespreken, bijgepraat te worden over de concepten die in ontwikkeling zijn en kennis te maken met de nieuwe leden. Wie kennis wil maken met de Open Design Business Club kan zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij: hans@opendesignaanpak.nl.


Open Design Aanpak
De Open Design Aanpak bestaat uit drie stappen:
1. het onderzoeken van de originaliteit, technische haalbaarheid en marktpotentie van de ingediende concepten;
2. het opstellen van een haalbare business-case;
3. het zoeken van een launching customer.

Momenteel heeft de Open Design Aanpak meer dan 40 concepten in ontwikkeling en zijn er inmiddels 3 naar de markt gebracht.

Bedrijven die gebruik willen maken van onze dienstverlening kunnen contact opnemen met Hans Kamphuis: 06 51 44 51 07 of hans@opendesignaanpak.nl.

Investeren in de Open Design Aanpak BV
Investeerders die op zoek zijn naar een goed rendement met een gering risico en het interessant vinden om betrokken te zijn bij het ontwikkelen van nieuwe productconcepten kunnen vrijblijvend het businessplan opvragen bij hans@opendesignaanpak.nl. Een oriënterend gesprek behoort ook tot te de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten