dinsdag 8 mei 2012

Kennismaken met de Open Design Business Club?

 

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.

 

 

Kennismaken met de Open Design Business Club?

Dat kan!

Vrijdag 11 mei a.s. komt de Open Design Business Club weer bijeen in De Beukenhof te Oegstgeest. Vertegenwoordigers van adviesbureaus en investeerders maken dan weer kennis met nieuwe concepten en vernemen de stand van zaken van de lopende ontwikkelprojecten. Voor wie overweegt om lid te worden van de Open Design Business Club bestaat de mogelijkheid om met de leden kennis te maken. Het aantal ‘kennismakers’ is echter beperkt tot 10 personen; de eerste 10 personen die zich aanmelden via hans@opendesignaanpak.nl zijn van harte welkom. De bijeenkomst begint om 15.00 uur en eindigt omstreeks 18.00 uur.

Heeft u een concept maar weet u niet hoe u dit moet ontwikkelen en op de markt brengen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wellicht kunnen wij u met onze Open Design Aanpak verder helpen. Meer dan 100 bedrijven zijn u reeds voorgegaan, met 40 zijn samenwerkingsverbanden opgezet en inmiddels hebben 3 producten de weg naar hun markt gevonden.

Meer over de Open Design Aanpak is te lezen op www.opendesignaanpak.nl. Contactpersonen: hans@opendesignaanpak.nl en arnoud@opendesignaanpak.nl.

Heeft u ideeën of concepten voor de voedselketen?
Dan kunt u die op het Real Time Open Design Event dat op 4 juli a.s. in Dialogues House in Amsterdam wordt georganiseerd presenteren. Het gaat hier om ideeën voor de hele voedselketen: telen, verpakken, transporteren, presenteren, prepareren en consumeren! Voor 25 ideeën bestaat de mogelijkheid om deze presenteren voor bedrijven uit de voedselketen. Aanmelden kan via: hans@opendesignaanpak.nl.

Jaarcongres PDMA: “Innovation: turning Technology into Business”
Op 1 juni a.s. vindt op de High Tech Campus in Eindhoven het jaarcongres van de PDMA plaats. Een groot aantal sprekers gaat in op de state-of-the art van de kennis op het gebied van succesvolle innovatie. Oud minister-president Jan Peter Balkenende (Ernst&Young) sluit het congres met de lezing “Met slimme innovatie naar duurzame winst".

Opgeven kan via www.pdma.nl/activiteiten/jaarcongres2012.

Indien u geen prijs meer stelt in toezending van deze nieuwsbrief, kunt u dat hier aangeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten